Even voorstellen in het kort


JPR Standbouw is een No Nonsense standbouwer zonder dure overhead kosten en andere poespas met als eigenaar Piet van den Heuvel, standbouwer in hart en nieren, met inmiddels 30 jaar ervaring bij de meest uiteenlopende beurzen en projecten. Eerst 9 jaar bij aantal grote standbouwers gewerkt. Hierbij vooral gezien, dat er veel zaken gedaan werden met onnodig hoge kosten en dat vooral de service en gemaakte afspraken vaak maar half of niet werden nagekomen. Met de gedachte dat dit veel beter en goedkoper kon, ben ik ruim 21 jaar geleden mijn eigen bedrijf begonnen.

Besef hierbij dat een beurs deelname erg kostbaar is en kan in ieder geval zorgen dat een stand met een perfecte uitstraling geplaatst wordt tegen een zeer strak/concurrerend budget.

Maar twee echt belangrijke zaken van toepassing zijn:
1. Uw beursdeelname en zakelijk succes hierbij
2. Wij willen verrassen voor uw gestelde budget

Een stand moet dus echt een visitekaartje zijn en naadloos aansluiten op uw marketing strategie. Op de achtergrond is uw stand en volle tevredenheid tevens ook ons visitekaartje voor de toekomst. Wij willen bij elke opdracht ook met een trots gevoel achterom kunnen kijken.

Als wij uw standbouw mogen verzorgen zijn service en afspraken geen loze kreten, daarom bieden wij ook een full service pakket aan en zijn 7 dagen per week voor u beschikbaar.

Onze sterkte punten hierbij zijn grote betrokkenheid en verantwoordelijksheid gevoel. Afspraak is afspraak zonder meer.
Korte bondige contact lijnen en altijd bereikbaar, ook buiten regulieren werktijden. Hoog afwerkingsniveau binnen elk budget en zeer service gericht. Wij zijn ten allen tijde verantwoordelijk voor een perfecte stand. Onze vaste klantenkring en referenties zijn hiervan het beste bewijs.
Graag zou ik tijdens een persoonlijke ontmoeting geheel vrijblijvend dit graag toelichten en een passend voorstel doen naar U toe. Heeft u eventueel al een voorstel/ontwerp, wij kijken er graag naar voor een veel betere en minder kostbare oplossing.

Wat doen wij voor u?


JPR Standbouw verzorgt uw stand compleet vanaf ontwerp naar oplevering.

Regelen hiervoor technische aanvragen o.a. hoofdaansluitingen, bouwtoestemming, etc. Kortom alles wat nodig is voor de realisatie van uw stand.

Wij geven graag advies bij alle voorkomende zaken betreffende een beursdeelname. En zoeken altijd naar de best betaalbare oplossing hierbij.

Veel zaken kunnen veel goedkoper dan elders, wij weten inmiddels uit ervaring de weg hiernaartoe als geen ander.

Ook een goede beurs training van stand bemanning voor het beste resultaat kunnen wij verzorgen. Tevens een aantal zeer goede contacten in Spanje, Turkije, Braziliƫ en Amerika waarbij wij de hoge kosten van vervoer en verblijf kosten kunnen omzeilen.